Marcați
Deputați acuzați de corupție
Deputații din grupul ”Pro Moldova”, care au părăsit recent rândurile Partidului Democrat, ar fi fost răsplătiți pentru acest gest cu până la 250.000 de euro fiecare. Acuzațiile au fost lansate de vicepreședintele democraților, Eugeniu Nichiforciuc, în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune.

EUGENIU NICHIFORCIUC, vicepreședintele PDM:"În culoarele Parlamentului se vorbesc despre sume enorme bani alocate deputaților care au plecat. Este vorba de 150.000 - 250.000 de euro, plus plata lunară a acestor deputați câte 5.000 de euro. Mai mult ca atât, grupul Pro Moldova oferă salarii membrilor de partid care părăsesc partidul și aderă la Pro Moldova, cei care dețin funcți de președinți sau de lideri în teritoriu este vorba de 2.000 de euro pe lună. Așa vorbește lumea care pleacă. Eu cred că deplasarea în Israel nu a fost una nereușită. Cred că a fost una reușită".

Liderul ”Pro Moldova”, Andrian Candu, nu ne-a răspuns la telefon, pentru a comenta declarațiile fostului său coleg de partid. Într-o postare pe facebook, finul lui Vlad Plahotniuc a dezmințit însă acuzațiile.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).