Marcați
Mai multe spitale în țară
Spitalul raional Telenești nu dispune de unitatea de primire urgentă. Pacienții care ajung în această instituție medicală sunt primiți în Secția de Internare. Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Viorica Dumbrăveanu, a vizitat spitalul și a discutat cu angajații și administrația desprte soluționarea problemei. De asemenea, ministrul a vizitat o familie cu cvadrupleți din satul Verejeni.

Spitalul raional Telenești este asigurat cu echipament, însă nu dispune de o încăpere pentru unitatea de primire urgentă.

Ministrul ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat că problema va fi soluționată în curând.

"Un subiect care a fost abordat ține de o eventuală oportunitate de extindere a spitalului, și aici urmează noi, la nivel de minister, să soluționăm problema privind alocarea unor spații care aparțin Agenției Naționale pentru Sănătate Publică și am promis că venim cu niște soluții cât de urgent posibil", a specificat ea.

Viorica Dumbrăveanu a vizitat și o familie cu cvadrupleți, căreia i-a oferit daruri. Ministrul a dat asigurări că unul dintre cei patru copii, care are probleme de sănătate, va beneficia de sprijinul necesar.

La inițiativa președintelui Igor Dodon, Guvernul va implementa în acest an un program de dotare a spitalelor cu echipament modern.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).