Marcați
Președintele țării a avut o întrevedere cu conducerea raionului Dubăsari
În cadrul vizitei în raionul Dubăsari, șeful statului a avut o întrevedere cu președintele raionului, Grigore Filipov, cu primarii și consilierii raionali.

Este singurul raion din țară în a cărui jurisdicție se află localități pe ambele maluri ale Nistrului. Părțile au abordat mai multe probleme actuale cu care se confruntă locuitorii din această regiune. Este vorba despre prestarea serviciilor raionale și de stat din partea agențiilor de profil, probleme de ordin economic, inclusiv procedura de deschidere a subzonei Zonei Economice Libere „Bălți”, asigurarea condițiilor necesare pentru procesul de învățămînt gimnazial și altele.

Igor Dodon a menționat că proiectele investiționale în domeniul iluminării stradale, gazificării localităților și aprovizionării cu apă potabilă, de reparație a drumurilor, inițiate de Președintele țării, vizează și localitățile raionului Dubăsari și raionul va primi sprijinul necesar în acest sens.

presedinte.md

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).