Marcați
Sprijin pentru mediul de afaceri
Noi oportunități pentru mediul de afaceri din municipiul Chișinău. Primăria Capitalei își propune să sprijine activitatea antreprenorilor prin organizarea mai multor evenimente publice în țară și peste hotare, precum și cursuri de instruirire. Un acord de colaborare în acest sens a fost semnat astăzi de către primarul general Ion Ceban și președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea.

Acordul prevede dezvoltarea potențialului economic al municipiului și crearea unui sistem eficient de parteneriat public-privat.

"Din cele ce ne prognozăm pentru Chișinău este forumul investițional foarte mare, care ni-l dorim în luna octombrie, să-l desfășurăm aici acasă. Deja este un interes semnificativ din partea multor agenți economici. Și evident și alte evenimente pe care ni le dorim, zilele, numim noi așa, Chișinăului, în alte capitale unde am fi vrut să promovăm pe de o parte cultura noastră, pe de altă parte, agenții economici care îi avem", a spus Ion Ceban.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea, a menționat că, în acest an, expozițiile și târgurile din Capitală vor fi organizate într-un stil diferit de anii precedenți.

"Îndeosebi am ieșit cu inițiativa produs de Chișinău, ceea ce este un lucru foarte important și anul acesta vom pregăti expoziția "Fabricat în Moldova" pentru anul viitor, a companiilor din Chișinău, care vor fi pentru prima dată. La fel vom organiza mai multe activități și forumuri de afaceri, care cred eu vor aduce noi investiții în municipalitate. La fel suntem cei care vom ajuta companiile din municipiul Chișinău să-și găsească parteneri din afara țării", a menționat Sergiu Harea.

Peste 500 de agenți economici din municipiul Chișinău sunt membri ai Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).