Marcați
Igor Dodon: Moldova se poate dezvolta doar în condiții de stabilitate și vom depune eforturi pentru menținerea acesteia
Președintele Igor Dodon a acordat un interviu pentru Almanah Politic 2019, în care a vorbit despre situația actuală din țară și ce ne așteaptă în anul 2020.

Potrivit șefului statului, în prezent în Republica Moldova există o stabilitate politică, care trebuie folosită cu maximă eficiență.

“Veţi vedea că în scurt timp în Moldova vor veni noi investiţii, vor fi implementate noi proiecte sociale, se va acţiona direct şi consecvent în vederea revitalizării industriei etc. Avem multe intenţii şi ne vom strădui să le realizăm în perioada imediat următoare”, a spus Igor Dodon.

Președintele a vorbit și despre anul 2019, care a fost unul tumultos atât pe plan politic, cât și pe plan social.

“În anul 2019 s-au realizat schimbările necesare pentru o guvernare politică nouă: liberă, echilibrată, social orientată şi responsabilă în Republica Moldova. Iar anul 2020 va consolida temelia acestui început. Cred că putem vorbi despre o nouă decadă politică în Republica Moldova”, a conchis președintele Igor Dodon.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).