Marcați
Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Primarul general și cu Viceprimarul capitalei
Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut, astăzi, o întrevedere cu Primarul general al municipiului Chișinău Ion Ceban și cu Viceprimarul Victor Chironda. Scopul întâlnirii a fost examinarea posibilităților de suport legislativ pentru consolidarea capacităților administrației publice locale în vederea gestionării eficiente a problemelor capitalei.

Zinaida Greceanîi a lansat câteva propuneri care pot fi aplicate, reieșind din limitele competenței Parlamentului, în vederea soluționării mai multor probleme cu care se confruntă locuitorii municipiului Chișinău. Interlocutorii au vorbit, în special, despre necesitatea extinderii capacităților de parcare, gestionarea eficientă a deșeurilor, responsabilizarea proprietarilor de imobile privind amenajarea și întreținerea acestora și a teritoriilor adiacente, creșterea gradului de securizare și înnobilare a spațiilor publice, etc.

Propunerile lansate urmează a fi formulate și înaintate în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

parlament.md

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).