Marcați
Igor Dodon atenționează SIS: Vor fi riscuri şi ameninţări, inclusiv din exterior, la adresa independenței Republicii Moldova
Șeful statului, Igor Dodon, a participat la şedinţa lărgită a Colegiului Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova. Președintele a menționat faptul că anul 2019 a fost foarte complicat și plin de provocări, dar criza politică a fost depășită, inclusiv datorită profesionalismului și patriotismului angajaților SIS.

“Am evidențiat implicarea activă a Serviciului în prevenirea riscurilor, în combaterea ameninţărilor și aspirațiilor subversive, generate de forțe extremiste, atît din interior, cît și din exterior. În contextul priorităților Republicii Moldova pentru anul curent am remarcat asigurarea stabilității și continuității proceselor de reformare a societății, atenționînd asupra faptului că vor fi noi riscuri şi ameninţări, inclusiv din exterior, la adresa independenței Republicii Moldova. Am reiterat și necesitatea utilizării tuturor pârghiilor legale pentru a contracara acţiunile de limitare a eficienţei şi funcţionalităţii organelor de stat”, a declarat Igor Dodon.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).