Marcați
Mai multă siguranță de sărbători
Peste 3.000 de poliţişti şi carabinieri vor asigura ordinea publică în perioada sărbătorilor de iarnă. Anunţul a fost făcut astăzi de reprezentanții Inspectoratului General al Poliţiei, într-o conferință de presă. De asemenea, Ministerul Afacerilor Interne va mobiliza mai multe echipaje ale inspectorilor de patrulare, care vor monitoriza traficul pe traseele locale și naționale.

Poliţiştii fac apel către cetăţeni să-i denunțe imediat persoanele suspecte. La rândul lor, părinții sunt atenţionaţi să nu-și lase copiii fără supraveghere, în special, în seara Sfântului Vasile.

Șeful Serviciului ”InfoTrafic” al Inspectoratului Național de Patrulare, Pavel Apostol, i-a îndemnat pe șoferi să respecte regulile de circulaţie rutieră şi să nu-şi lase maşinile parcate neregulamentar.

La finalul conferinţei de presă, şefii de la poliţie le-au împărţit trecătorilor şi şoferilor suvenire în formă de brad.

Conform statisticilor din anii precedenţi, în perioada sărbătorilor de iarnă au fost înregistrate peste 1.000 de sesizări din partea cetățenilor.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).