Marcați
Proiecte pentru dezvoltarea Capitalei
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban. Cei doi au făcut un bilanț al anului pentru municipalitate. Șeful statului a salutat intenția autorităților municipale de a se concentra, în 2020, pe proiectele sociale și dezvoltarea infrastructurii.

Este vorba despre reabilitarea drumurilor, reconstrucția parcurilor, construcția a sute de terenuri de sport și de joacă, dar și a 10 stadioane. Printre alte lucrări planificate au fost menționate izolarea termică a instituțiilor sociale, rezolvarea problemei stației de epurare, reconstrucția pasajelor subterane, reparația drumurilor intracartier. De asemenea, cei doi au discutat despre sprijinul care va fi acordat suburbiilor pentru implementarea proiectelor de infrastructură. Șeful statului i-a adresat felicitări primarul Capitalei cu ocazia adoptării bugetului în două lecturi, dar și cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).