Marcați
Antreprenorii vor mai puțină birocrație
Eliminarea corupției din structurile de reglementare și reducerea procedurilor birocratice. Aceste doleanțe au fost expuse astăzi de reprezentanții mediului de afaceri în cadrul unei ședințe cu premierul Ion Chicu. Întrunirea a avut loc în formatul Consiliului Economic de pe lângă premier.

Antreprenorii au reiterat solicitarea către Guvern de a diminua cota TVA pentru sectorul Horeca și combaterea corupției.

Premierul Ion Chicu a declarat că actualul Guvern va ține cont de doleanțele mediului de afaceri, pentru a-i crea condiții de activitate mai prielnice.

"Reprezentanții mediului de afaceri au venit cu un set întreg de propuneri mewnite să îmbunătățrească climatul de afaceri, să sporească atractivitatea investițională a Republicii Moldova, dar și să elimine multe din elementele care continuă să facă presiune asupra activității businessului în țară. Am discutat despre evaluarea impactului reglementării modificărilor pe care Guvernul le promovează. Am asigurat businessul că acest Guvern va fi unul predictibil, din punct de vedere al politicilor fiscale și vamale", a precizat Ion Chicu.

Reprezentanții mediului de afaceri au mai solicitat asigurarea transparenței activității Casei Naționale de Asigurări în Medicină.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).