Marcați
Avertisment pentru vânzătorii de țigări
Magazinele, chioșcurile şi alte unităţi de comerţ din Capitală, amplasate la o distanţă de 200 de metri de instituțiile de învățământ, vor fi avertizate să se conformeze prevederilor legislaţiei şi să scoată de pe rafturi țigările și băuturile alcoolice. Indicațiile în acest sens au fost date de primarul general Ion Ceban.

În cadrul unei ședinței operative a serviciilor municipale, s-a decis ca, în termen de trei zile, să fie creat un grup de lucru care, pe parcursul unei săptămâni, să formuleze propuneri privind soluționarea problemelor din oraş. Printre acestea se numără construcțiile ilegale, comerțul stradal neautorizat, fluidizarea transportului, parcările neautorizate, dar şi alcoolismul și consumul de droguri. Potrivit lui Ion Ceban, comerțul stradal trebuie înlăturat, iar comercianţilor să le fie repartizate locuri în piețe. Primăria nu exclude ca aceste locuri să fie oferite la un preț redus. De asemenea, administraţia locală urmează să găsească o soluţie pentru gheretele din Capitală, dar şi pentru automobilele parcate neregulamentar, care creează dificultăţi în procesul de deszăpezire a străzilor.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).