Marcați
Ajutor pentru familiile numeroase
Primăria Capitalei va menține ajutorul lunar de 700 de lei pentru cele 63 de familii în care trei copii frecventează grădinița. Modificările la proiectul care oferă această oportunitate au fost votate de Consiliul municipal Chișinău. Lista poate fi completată prin depunerea unei solicitări la instituția de învățământ.

Șefa Direcției Generale Educație, Tineret și Sport, Rodica Guțu, a precizat că numărul familiilor care beneficiază de acest sprijin poate fi majorat, deoarece înscrierea copiilor în grădinițe continuă.

"La ziua de astăzi sunt 63 de familii care au trei sau mai mulți copii de vârstă preșcolară. Respectiv, în anul precedent, conform acestui regulament, familiile respective primeau un suport financiar de 700 de lei. Noi rugăm ca să fie aprobate modificările la acest regulament", a spus ea.

Aleșii locali au aprobat și modificările necesare pentru continuarea acordării asistenței financiare pentru familiile nevoiașe, inclusiv din suburbii.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).