Marcați
Zinaida Greceanîi a discutat cu Nurlan Nigmatulin, Președintele Majilis, Parlamentul Republicii Kazahstan
Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Nurlan Nigmatulin, Președintele Majilis, Parlamentul Republicii Kazahstan, în marja Adunării Interparlamentare a Țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AI CSI), care se desfășoară la Sankt Petersburg.

Oficialii au discutat despre organizarea unor forumuri investiționale moldo-kazahe și au stabilit începerea colaborării la nivel de Parlamente pentru organizarea platformelor de cooperare comercial-economică. De asemenea, părțile au discutat situația social-politică din cele două țări și au reiterat necesitatea intensificării dialogului interparlamentar.

Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru invitația la Forumul Președinților de Parlament din țările Euroasiatice, ”Eurasia mare: Dialog. Încredere. Parteneriat”, care s-a desfășurat în perioada 23-24 septembrie în Nur-Sultan.

Președintele Parlamentului Republicii Kazahstan a acceptat invitația Președintelui Parlamentului Republicii Moldova de a vizita țara noastră anul viitor.

parlament.md
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).