Marcați
Cercetați penal pentru furturi în serie
Cinci bărbați sunt cercetați penal pentru nouă furturi comise în zona de centru a țării, inclusiv în mai multe sate din raionului Hâncești. Potrivit anchetatorilor, prejudiciul pe care aceștia l-au provocat victimelor s-ar ridica la jumătate de milion de lei. Deocamdată, doar trei dintre bănuiți au fost reținuți, în timp ce doi sunt cercetați în libertate.

Infracțiunile au fost comise pe parcursul lunilor septembrie-octombrie, atât în raionul Hâncești, cât și Cimișlia, Ialoveni și Strășeni. Trei dintre bănuiți au fost reținuți, miercuri seara.

Potrivit informațiilor anchetei, bănuiții ar fi pătruns în locuințele oamenilor prin spargerea ușilor și ferestrelor. Aceștia sunt suspectați că ar fi sustras bani și obiecte din aur. Bănuiții au vârste cuprinse între 18 și 26 de ani și au mai fost condamnați anterior pentru furt. Mai mult, ei figurează și acum într-un dosar aflat pe rol în instanța de judecată, de asemenea, pentru furt.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).