Marcați
Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere cu șefii misiunilor diplomatice și ai organizațiilor internaționale
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere tradițională cu șefii misiunilor diplomatice și ai organizațiilor internaționale, acreditate în Republica Moldova.

Oficialii au făcut un schimb de opinii privind situația în politica internă a Republicii Moldova, menționînd riscurile legate de activitatea actualului Guvern și perspectivele funcționării ulterioare a majorității parlamentare.

Totodată, Igor Dodon a reiterat poziția instituției prezidențiale privind susținerea în continuare a Guvernului și a majorității parlamentare cu condiția ca acțiunile unor forțe și persoane politice să nu depășească limitele normelor constituționale.

„Sunt ferm convins că interesele personale sau de partid sub nici o formă nu pot fi puse mai presus decît interesele naționale ale Republicii Moldova”, a subliniat Președintele țării.

presedinte.md
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).