Marcați
Au blocat drumul Bălţi-Chişinău
La Bălți, şoferii de Tir şi-au manifestat dezacordul față de indiferența Guvernului prin blocarea traseului care duce spre Chişinău. Ei spun că situația necesită, urgent, intervenția autorităților, deoarece în 2020 va fi si mai dificil.

Aproape 50 de autocamioane s-au aliniat pe traseul ce duce de la Bălţi spre Chişinău. Coloana se întinde pe o distanţă de aproape un kilometru. Şoferii sunt indignaţi că trebuie să stea pe acostament. Prin această măsură extremă, ei încearcă să atragă atenţia Guvernului asupra unei probleme vechi de mai mulţi ani.

Traseul a fost blocat timp de 15 minute, aşa ca a determinat formarea unui ambuteiaj imens. Şoferii spun că actualul sistem de eliberare a autorizaţiilor pentru livrarea mărfurilor în Federația Rusă favorizează corupţia.

Transportatorii spun că îşi vor apăra interesele şi, dacă nu vor fi auziţi de Guvern, vor bloca principalele drumuri naţionale, dar şi căile de acces către punctele vamale.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).