Marcați
Preşedintele a votat pentru dezvoltare
Președintele țării, Igor Dodon, a votat împreună cu soția. Șeful statului i-a îndemnat pe alegători să voteze rațional şi să nu se lase influenţaţi de mesaje isterice, dar să aleagă lucruri concrete, oameni profesionişti, care ştiu cum să dezvolte oraşul.

Şeful statului a menționat că la conducerea Capitalei trebuie să ajungă un om care nu face doar politică şi declarații tari, ci are proiecte pe care ştie cum să le implementeze.

"Noi cu toți locuim în municipiul Chișinău și eu, și soția, copiii. Atunci când veți merge la vot, eu vă îndemn să votați cu rațiune, nu cu emoții, lăsăm emoțiile într-o parte, pentru că emoțiile, ne-au făcut să ajungem în situația că în Chișinău - uitați-vă în ce stare este Chișinău, uitați-vă în ce stare este strada aceasta, uitați-vă în jurul casei la voi - asta-i rezultatul votului geopolitic, emoții. N-am vrut un profesionist, n-am vrut un gospodar, dar am vrut unul care să strige mai tare și să facă politică - și la ce am ajuns? Eu vă îndemn astăzi să dăm dovadă cu toții de înțelepciune", a declarat Igor Dodon.

Șeful statului s-a referit şi la situaţia politică din ţară. El a menţionat că îşi doreşte păstrarea actualei coaliții de guvernare şi după scrutin, însă a precizat că unii parteneri au depăşit anumite limite, care ar putea impune reformatarea majorităţii de guvernare.

"Lucrurile se pot schimba. Evident că se popt schimba săptămâna viitoare, pentru că s-au trecut nişte limite în această campanie electorală din partea unor parteneri. Scenarii sunt două: sau va fi coaliţie, sau nu va fi", a mai adăugat președintele țării.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).