Marcați
Bălţenii își doresc schimbarea
Şi locuitorii municipiului Bălţi votează astăzi pentru noul primar. Pe lângă acesta, ei trebuie să voteze componența consiliului municipal, format din 35 de aleși locali.

Ca şi în toată ţara, exact la 07:00 dimineaţa, în municipiul Bălţi s-au deschis secţiile de votare pentru alegerile locale generale. În urmă au rămas dezbaterile şi lupta electorală. Acum, este rândul cetăţenilor să facă alegerea în favoarea unui candidat.

Procesul de votare decurge fără abateri la Bălți. În primele ore nu a fost înregistrată o prezenţă masivă la urne, spun reprezentanții secțiilor de votare.

Alegătorii mai activi, care au votat de dimineaţă, spun că își doresc o schimbare în bine.

La Secția de votare Nr. 53, amplasată în incinta Liceului teoretic ”Alexandr Pușkin”, a votat și candidatul PSRM pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Alexandr Nesterovschi.

"Am votat pentru un viitor luminos al orașului nostru, pentru progres. Am votat pentru a nu sta pe loc, ci pentru dezvoltare. După alegeri, orașul Bălți va prospera", a spus Alexandr Nesterovschi.

La Bălți au fost deschise 59 de secții de votare, iar pentru funcția de primar au candidat 11 persoane. La unul dintre cele 35 de locuri în consiliul municipal pretind 350 de candidați, inclusiv 35 independenți.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).