Marcați
Sute de locatari de pe adresa Decebal 82 au rămas fără apă la robinet
Sute de locatari ai blocurilor de pe strada Decebal din sectorul Botanica al Capitalei au rămas astăzi fără apă la robinet, din cauza unei spargeri la apeduct. Deși echipa ”Apă-Canal Chișinău” a sosit operativ la fața locului, nu a putut remedia problema. Intervenția a fost zădărnicită de o procedură birocratică, asupra căreia a insistat inspectorul Asociației de Gospodărire a Spațiilor Verzi.

Pentru a se apuca de reparația conductei, reprezentanții ”Apă-Canal Chișinău” au cerut să fie tăiat un nuc. Inspectorul de la Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi a declarat însă că defrișarea are loc numai în baza unui demers din partea furnizorului.

Chiar dacă a fost vorba de un accident ce nu putea fi prevăzut, inspectoarea Asociației de Gospodărire a Spațiilor Verzi a declarat că furnizorul de apă urma să facă din timp demersul privind tăierea pomului.

Locatarii blocurilor din preajmă și-au exprimat revolta față de tergiversarea soluționării problemei.

Purtătorul de cuvânt al ”Apă-Canal Chișinău”, Nadejda Fotescu, ne-a declarat că întreprinderea a făcut demersul necesar către ”Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” privind tăierea nucului. Abia după ce vor obține autorizația, muncitorii se vor apuca de reparația țevii sparte, a precizat Nadejda Fotescu.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).