Marcați
Schimbarea la față a străzii Nicolai Zelinski
Lucrările de renovare a străzii Nicolai Zelinski din Capitală se apropie de sfârșit. Muncitorii au asfaltat astăzi porțiunea dintre bulevardele Decebal şi Dacia, iar de mâne încep lucrările de reparație a trotuarelor. Valoarea lucrărilor este de 6,5 milioane de lei.

Lucrările de reparație a străzii Zelinski au început de dimineață. Aici sunt concentrate 10 autospeciale şi aproape 30 de angajați. Drumarii promit că vor încheia astăzi lucrările de asfaltare.

Proiectul de reparaţie a străzii Zelinski a fost promovat de consilierii socialişti din consiliul municipal. Ei au răspuns în acest mod la multiplele solicitări din partea şoferilor și locuitorilor din zonă.

"Era necesar să facem ceva. Din păcate, fosta administrație nu a făcut nimic. M-am adresat personal la ”Exdrupo” şi am insistat să fie elaborat bugetul şi actele necesare pentru reparații capitale, adică pentru ceea ce se întâmplă acum - reparația carosabilului" , a spus consilierul PSRM în CMC Alexandr Odințov.

Drumarii spun că lucrările sunt făcute calitativ, iar trecătorii se bucură că, în sfârșit, vor avea parte de infrastructură mai bună.

Pentru anul viitor este preconizată și modernizarea sistemului de iluminare de pe strada Zelinski.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).