Marcați
Delegația Parlamentului Republicii Moldova va participa la lucrările comisiilor Adunării Interparlamentare a CSI
Delegația Parlamentului Republicii Moldova va participa, în zilele de 10-11 octombrie curent, la lucrările comisiilor permanente ale Adunării Interparlamentare a Comunității Statelor Independente.

Din delegație fac parte deputații Vladimir Golovatiuc, Președintele Comisiei de control al finanțelor, șeful delegației Parlamentului Republicii Moldova la AIP CSI; Inga Grigoriu, vicepreședintele Comisiei mediu și dezvoltare regională; Liviu Vovc, secretarul Comisiei protecție socială, sănătate și familie; Vasile Bolea, membru al Comisiei juridice, numiri și imunități; Gheorghe Para, membru al Comisiei administrație publică.

Calendarul Adunării Interparlamentare include ședințele Comisiei pentru chestiuni politice și cooperare internațională, Comisiei bugetare și de control, Comisiei pentru chestiuni juridice și Comisiei pentru cultură, informație, turism și sport.

Tot în perioada 10-11 octombrie, își va ține lucrările Consiliul de experți în domeniul sănătății pe lângă Adunarea Interparlamentară a statelor membre ale CSI.

Adunarea Interparlamentară a CSI a fost creată la 27 martie 1992. Sediul organizației se află în orașul Sankt-Petersburg.

parlament.md
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).