Marcați
Mâine va avea loc ședința Consiliului Național pentru Siguranța Rutieră
Consiliul Naţional pentru Siguranța Rutieră se va întruni mâine în sedinţă, pentru a examina cauzele creșterii, în ultima perioadă, a numărului accidentelor rutiere grave. Anunțul a fost făcut astăzi de Maia Sandu. Anterior, președintele țării, Igor Dodon, i-a solicitat Guvernului şi Parlamentului să propună, în regim de urgenţă, măsuri de înăsprire a controlului și pedepselor pentru nerespectarea regulilor circulației rutiere.

Potrivit premierului Maia Sandu, la şedinţa de mâine vor fi formulate propuneri privind reducerea numărul accidentelor rutiere:"E foarte grav că cauzele pentru multe dintre aceste accidente sunt șoferii care se urcă la volan în stare de ebrietate. Noi, mâine, discutăm la Consiliul pentru Siguranța Rutiera toate aceste probleme și o să venim mâine cu soluții foarte concrete".

La începutul acestei săptămâni, șeful statului, Igor Dodon, a menționat că siguranța pe drumurile naționale trebuie să devină una dintre prioritățile instituțiilor statului. De asemenea, el a anunțat că va introduce subiectul siguranței în trafic pe agenda următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Securitate.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).