Marcați
Acord între datornici şi ”Termoelectrica”
Consumatorii din municipiul Chişinău, care au datorii pentru încălzire, au posibilitatea să semneze un acord cu ”Termoelectrica” privind plata în tranșe a restanțelor. Totuşi, furnizorul avertizează că, în cazul în care nu vor respecta calendarul de plăți, datornicii vor fi acționați în judecată. Anunţul a fost făcut de către directorul general al ”Termoelectrica”, Veaceslav Eni, pentru NTV Moldova.

Aproape 7.000 de consumatori din Capitală au datorii pentru căldură, în sumă totală de aproape 100 de milioane de lei, a precizat directorul general al ”Termoelectrica”, Veaceslav Eni.

Toate datoriile vor fi stinse însă până la finele anului viitor, estimează directorul general al ”Termoelectrica”, Veaceslav Eni.

"Termoelectrica” a livrat în sezonul precedent în jur de un miliard 300 de milioane de lei. Practic, au fost achitate un miliard 200 de milioane. Au mai rămas 98 de milioane, care urmează să fie achitate până la începere sau până la finele anului. - Se poate spune că, în general, este o sumă nesemnificativă? - Da, aprope 99,2% de încasare", a spus Eni.

”Termoelectrica” furnizează căldură la peste 4.400 de imobile din municipiul Chişinău, inclusiv 680 de instituţii bugetare şi 210 mii de apartamente.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).