Marcați
A început Forumul economic moldo-rus
La Chişinău a început astăzi Forumul Economic Moldo-Rus, la care participă aproape 1.000 de oameni de afaceri din Republica Moldova şi Federația Rusă. Evenimentul se află la a doua ediţie și se desfăşoară sub patronajul preşedintelui țării, Igor Dodon. Forumul este o platformă de contacte directe pentru oamenii de afaceri din cele două țări.

Antreprenorii ruși sunt interesaţi de parteneriate în sectorul agroindustrial, inclusiv prin crearea întreprinderilor mixte. Anunţul a fost făcut ieri de preşedintele Organizaţiei businessului mic şi mijociu din Rusia, Alexandr Kalinin, în timpul unei întrevederi cu preşedintele Igor Dodon. Forumul economic a fost precedat de şedinţa Comisiei interguvernamentale moldo-ruse, care s-a desfăşurat la Chişinău, după o pauză de trei ani. În cadrul şedinţei au fost stabilite principalele domenii de colaborare pentru impulsionarea schimburilor comercial-economice.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).