Marcați
Grozavu, reținut de procurori
Fostul viceprimar al Capitalei, Nistor Grozavu, a fost reţinut de procurori în această dimineaţă. Informația a fost confirmată pentru NTV Moldova de către purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Emil Gaitur. El a precizat că fostul fucnționar este cercetat într-un dosar intentat pentru depășirea atribuțiilor de serviciu.

Purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Emil Gaitur, a declarat că procurorii au inițiat acțiuni de urmărie penală pe numele fostului viceprimar al Capitalei, Nistor Grozavu, bănuit de înstrăinarea ilegală a unor terenuri pentru construcții din Chișinău.

- Procuratura municipală efectuează acțiuni de urmărire penală cu privire la domnul Nistor Grozavu, în legătură cu înstrăinarea ilegală a unor terenuri de construcții în Chișinău, despre care Procuratura a informat în data de 9 septembrie curent. În ceea ce privește oportunitatea aplicării unor măsuri preventive, va fi luată o decizie în baza acestor acțiuni de urmărire penală.

În aprilie 2017, Grozavu a fost reținut pentru exces de putere și depășirea atribuțiilor de serviciu în dosarul parcărilor cu plată. El a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce a început să colaboreze cu anchetatorii. În data de 30 mai, a fost eliberat sub control judiciar.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).