Marcați
Șeful statului a avut o întrevedere cu Aleksandr Kalinin
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Aleksandr Kalinin, președintele Organizației Obștești pentru întreprinderile mici și mijlocii din Rusia „Opora Rossii”, care deja al doilea an participă la lucrările Forumului Economic Moldo-Rus.

Organizația condusă de Alexandr Kalinin întrunește circa 400 de mii de membri asociați și are reprezentanți în toate regiunile Federației Ruse.

Aleksandr Kalinin a salutat organizarea Forumului, menționînd că oamenii de afaceri din Rusia manifestă un interes sporit pentru stabilirea relațiilor de colaborare cu întreprinzătorii moldoveni, în special în domeniul agriculturii, creării întreprinderilor mixte.

Președintele țării a salutat prezența dlui Kalinin la Chișinău menționînd că Forumul din anul curent cu genericul ”Parteneriat fără hotare” se desfășoară la un nivel nou și deschide oportunități mari de colaborare. Igor Dodon și-a exprimat încrederea că acest eveniment oferă perspective foarte bune de a extinde și consolida relațiile comercial-economice dintre țările noastre.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).