Marcați
Cavcaliuc și Harunjen, chemați la audieri
Comisia parlamentară de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa de uzurpare a puterii în stat de către Partidul Democrat se va întruni în ședință vineri, 20 septembrie. Deputații i-au invitat la audieri pe mai mulți foști funcționari, dar și pe conducătorii unor instituții de presă.

Printre cei care sunt așteptați la audieri sunt fostul procuror general Eduard Harunjen, fostul șef al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, fostul director interimar al Serviciului Protecție și Pază de Stat, Anatolie Golea, dar și alți funcționari publici. De asemenea, deputații îi așteaptă pe directorul agenției ”Moldpres”, Andrei Volentir, și directorul Companiei ”Teleradio Moldova”, Ecaterina Stratan. Majoritatea parlamentară acuză Partidul Democrat de tentativă de lovitură de stat cu ajutorul Curții Constituționale și al Procuraturii Generale, atunci când cele două instituții s-au opus recunoașterii noii guvernări, formate din PSRM și blocul ”Acum”.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).