Marcați
Felicitări pentru Eduard Smirnov
Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, împreună cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon au adresat felicitări cordiale colegului, unul dintre fondatorii Partidului Socialiștilor, Eduard Smirnov, cu prilejul aniversării zilei de naștere.

"Eduard Smirnov este decanul de vîrstă al clasei politice din Republica Moldova. A fost viceprimar al Chișinăului, consilier municipal, de două ori a prezidat prima ședință a noii componențe a Parlamentului Republicii Moldova.

Am urat domnului Eduard Smirnov sănătate, longevitate, succese și tot ce este mai bun!" - a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de Facebook.

Astăzi, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a semnat Decretul privind conferirea „Ordinul Republicii”, cea mai înaltă distincție de stat domnului Eduard Smirnov, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată şi prodigioasă în organele administrației publice şi activitate legislativă şi organizatorică intensă.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).