Marcați
Agenții economici din capitală sunt atenționați să mențină curățenia teritoriilor pe care activează
Primăria municipiului Chişinău a îndemnat locuitorii capitalei și agenții economici care își desfășoară activitatea pe teritoriul municipiului, să mențină în stare salubră teritoriile în care activează și terenurile pe care le gestionează sau le dețin, transmite MOLDPRES.

Astfel, chișinăuienii sunt atenționați că urmează să intervină în special la strângerea frunzișului, cositul ierbii, precum și la menținerea în stare salubră a teritoriilor aflate în gestiune sau proprietate.

Cetățenii care nu vor respecta aceste reguli riscă amenzi. Astfel, încălcarea regulilor de asigurare, în modul stabilit de autoritatea administrației publice locale, a curățeniei în localitățile urbane și rurale, se sancționează cu amendă de până la 1800 de lei în cazul persoanelor fizice sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 60 de ore. Persoanele juridice riscă amenzi de până la 9 mii de lei.

moldpres
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).