Marcați
PSRM are candidat la Drochia
Astăzi a început înregistrarea candidaţilor pentru funcţia de primar al oraşului Drochia. Primul a depus actele reprezentantul Partidului Socialiştilor, avocatul Veaceslav Lupacescu. El spune că intră în lupta electorală pentru ca, alături de echipă, să ofere soluţii pentru problemele stringente ale oraşului, acumulate pe parcursul ultimilor ani.

Veaceslav Lupacescu este originar din Drochia şi cunoaşte foarte bine problemele oraşului, dar şi aşteptările localnicilor, inclusiv starea proastă a drumurilor, nevoia de a repara şcolile şi grădiniţele. El consideră că problema nu este în mărimea bugetului, ci în cheltuirea ineficientă a banilor publici.

- Primul punct din programul nostru presupune utilizarea eficientă a resurselor bugetului orăşenesc, disponibile astăzi. Vreau să spun că, faţă de alte oraşe, avem un buget destul de consistent - peste 36 de milioane. Cu un asemenea buget, cred că putem să reparăm şi să construim drumurile, dar şi să reparăm grădiniţe şi şcoli.

Veaceslav Lupacescu opteză pentru o colaborare mai strânsă între administraţia orăşenească şi business.

- Pentru a crea locuri de muncă sunt necesare investiţii. Pentru a realiza acest obiectiv este necesară stabilirea unui dialog între administraţia orăşenească şi antreprenori. Echipa noastră, a socialiştilor, este profesionistă şi anume aceşti oameni, de formaţie nouă, vor da un nou impuls şi un vector de dezvoltare oraşului nostru.

Veaceslav Lupacescu îi îndeamnă pe potenţialii concurenţi să renunţe la metodele murdare de desfăşurare a campaniei electorale, să uite de ideologie şi politică şi să se concentreze pe soluţionarea problemelor oraşului.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).