Marcați
Continuă vizitele președintelui în raioane
Președintele țării s-a aflat, zilele trecute, într-o vizită în municipiul Bălți. El a discutat cu localnicii și cu locuitorii raionului Sângerei și i-a informat despre inițiativele pe care le-a lansat de curând, inclusiv declararea anului 2019 drept An al familiei. În context, Igor Dodon a felicitat familiile cu mulți copii din Bălți și raionul Sângerei. De asemenea, a felicitat cuplurile care au sărbătorit nunta de aur.

Șeful statului le-a povestit celor aproximativ 1.200 de oameni din Bălți și Sângerei despre principiile de promovare a unei politici externe, care să se bazează pe relații echilibrate atât cu partenerii din Vest, cât și cu cei din Est. De asemenea, Moldova trebuie să obțină recunoașterea, la nivel internațional, a statutului de neutralitate, să promoveze valorile familiei tradiționale și să restabilească parteneriatul cu Federația Rusă.

„Consider că trebuie să prietenim cu toți. Trebuie să prietenim și cu Occidentul, și cu Orientul, însă nu așa, încât să ni se impună ceva. Ceea ce ne este convenabil de luat din Europa, trebuie să luăm, însă fără Rusia noi nu vom supraviețui. Trebuie să avem relații bune, strategice cu Rusia. Consider că majoritatea cetățenilor împărtășesc această părere”, a declarat Igor Dodon.

Oamenii spun că principiile enunțate de președinte sunt corecte.

Șeful statului planifică să viziteze, în următoarele trei luni, toate raioanele țării.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).