Marcați
Tarife plafonate pentru servicii
Stabilirea unor plafoane pentru serviciile de întreținere și responsabilizarea funcționarilor publici din administrația locală. Acestea sunt prioritățile candidatului PSRM în circumscripția uninominală Nr. 23 din Chișinău, Oleg Lipskii, în viitorul legislativ. El insistă asupra organizării dezbaterilor publice în cazul proiectelor de importanță majoră pentru Capitală.

Pentru a înregistra progrese în domeniul urbanistic, autoritățile locale trebuie să țină cont de opinia și interesele locuitorilor, consideră candidatul PSRM în circumscripția uninominală Nr. 23 din Chișinău, Oleg Lipskii. «Avem nevoie de o lege care să ofere mecanisme de influențare de către locatari a deciziilor în domeniul urbanismului. Când audierile publice vor deveni bază pentru aprobarea oricăror decizii, când audierile publice vor deveni lege pentru funcționari, pentru dezvoltarea construcțiilor în oraș sau a altor obiecte», - a comunicat el.

O atenție aparte urmează a fi acordată de către autoritățile Capitalei familiilor nevoiașe, a mai declarat Oleg Lipskii. «De a stabili prin legislație sprijinul material pentru familiile nevoiașe la reparația capitală a apartamentelor. Noi dorim să asigurăm, prin legislație, credite cu dobînzi mici pentru alte categorii de cetățeni, care și-ar dori să repare capital locuința», - consideră Oleg Lipskii.

O altă inițiativă importantă în viitorul parlament, pe care și-o asumă candidatul PSRM în circumscripția uninominală Nr. 23 din Chișinău, Oleg Lipskii, este plafonarea tarifelor pentru serviciile de întreținere.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).