Marcați
Întrevedere Dodon-Vasnețov
Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasneţov. Cei doi au făcut un schimb de opinii privind evoluția relațiilor bilaterale și realizarea înțelegerilor la care Igor Dodon a ajuns cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

”Am adus mulțumiri părții ruse pentru susținere în soluționarea problemei exportului mărfurilor moldovenești pe piața rusă, tranzitînd teritoriul Ucrainei. Mi-am exprimat satisfacția că deja zeci de agenți economici au livrat produse moldovenești pe piața rusă, fără taxe vamale, tranzitînd teritoriul Ucrainei. Acest fapt va conduce la majorarea, în termeni restrînși, a cifrei schimbului de afaceri dintre Moldova și Rusia”, a anunțat șeful statului într-o postare pe rețelele de socializare.

De asemenea, în cadrul discuției, părțile au discutat despre asistența tehnică acordată de Federația Rusă țării noastre. În zilele următoare, un reprezentant al administrației prezidențiale va merge în Rusia, pentru a asigura transportarea autospecialelor ”Kamaz”, pentru ca acestea să ajungă în Moldova cât mai rapid.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).