Marcați
30 de blocuri fără căldură
30 de blocuri locative din sectorul Botanica al Capitalei au rămas fără încălzire și fără apă caldă menajeră în această după-amiază, din cauza unei avarii în rețeaua termică. Este vorba de locuințe de pe bulevardul Dacia și străzile Nicolai Zelinski, Hristo Botev și Teilor. Reprezentanții ”Termoelectrica” au anunțat că lucrările de reparație la conducta spartă vor dura până la nouă ore.

Accidentul din rețeaua termică magistrală cu diametrul nominal de 250 de milimetri s-a produs pe adresa bulevardul Dacia 14, în jurul orei 14:30. Șefa Serviciului Comunicare și Relații Publice al întreprinderii ”Termoelectrica”, Elena Junghina, a declarat pentru NTV Moldova că o echipă de intervenție efectuează lucrări de înlăturare a defecțiunii.

“Echipa de intervenție a întreprinderii a intervenit rapid și este la fața locului pentru secționarea traseului defectat. În deconectare sunt circa 30 de blocuri locative. Termenul de desfășurare a lucrării în funcție de dificultate va fi de maxim nouă ore”, a declarat Elena Junghina.

Reprezentanta furnizorului de încălzire a adăugat că muncitorii urmează să repare conducta până la miezul nopții.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).