Marcați
Programul ”Curte amenajată 2019”
Proiectele оn cadrul programului cu destinație specială “Curte amenajată”, inițiat anul trecut în Chișinău la inițiativa consilierilor municipali socialiști, vor continua în 2019. Anunțul a fost făcut de către președintele fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban. El a precizat că este vorba despre amenajarea terenurilor de joacă și celor de sport, reabilitarea căilor de acces și trotuarelor, dar și restabilirea iluminatului public. Mai mult, în 2019 va fi extinsă categoria de lucrări de amenajare a curților blocurilor.

Într-o postare pe rețelele de socializare, liderul socialiștilor în consiliul municipal anunță că, la inițiativa PSRM, în 2018, în Capitală au fost amenajate 112 terenuri de joacă și 70 de terenuri de fitness și workout. De asemenea, în 110 curți a fost restabilit iluminatul public, iar în 70 au fost asfaltate drumurile și trotuarele și restabilite bordurile. În cadrul acestui program cu destinație specială au fost instalate și 600 de bănci. Ion Ceban a precizat că, în 2019, este planificată amenajarea a încă 115 terenuri de joacă, a 80 de terenuri de fitness și două terenuri sportive multifuncționale. De asemenea, iluminatul public va fi restabilit în 120 de curți, iar în altele 80 vor fi reconstruite căile de acces și trotuarele. Pentru acest an, este planificată instalarea a 700 de bănci, vor fi schimbate ușile și ferestrele blocurilor locative, dar și vor fi efectuate lucrări de reparație a acoperișurilor mai multor blocuri. Proiectele de amenajare a curților din Capitală au fost lansate de fracțiunea PSRM în CMC acum doi ani.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).