Marcați
A primit medalia ”Pentru vitejie”
Șeful Postului de poliție din satul Cairaclia, raionul Taraclia, Ivan Cebanov, care a salvat, în data de 24 noiembrie, de la înec două persoane, a fost decorat de președintele țării cu medalia ”Pentru vitejie”. Șeful statului a precizat că este simbolic faptul că prima distincție înmânată în sediul renovat al Președinției a fost conferită unei persoane care s-a remarcat prin calități morale înalte.

Igor Dodon i-a conferit medalia ”Pentru vitejie” șefului Postului de poliție din satul Cairaclia, raionul Taraclia, pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, curajul, bărbăția și spiritul de sacrificiu manifestate în timpul salvării de la înec a unor persoane.

”Să dea Dumnezeu să avem cât mai mulți angajați ai poliției, care să fie exemplu pentru toți.”, i-a spus președintele Igor Dodon polițistului și i-a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Igor Dodon a reiterat că va continua să-i decoreze pe oamenii simpli, care s-au dedicat muncii și activității în anumite domenii, care au contribuit substanțial la dezvoltarea și edificarea statului nostru.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).