Marcați
Grijă față de vârstnici
Sărbătorile de iarnă aduc bucurii, împliniri și speranțe. Pentru a le oferi o parte din aceste sentimente vârstnicilor din Capitală, reprezentanții Partidului Socialiștilor au organizat un concert. La el au fost invitați pensionari și veterani din cadrul organizației ”Echitate”, pentru care au cântat și au dansat interpreți și ansambluri din țară.

Secretarul executiv al PSRM, deputatul Vlad Batrîncea, a declarat că vârstnicii trebuie să fie tratați, întotdeauna, cu respect și grijă.

“Ați câștigat, prin munca voastră, ca statul să aibă grijă de voi, să aveți pensii și indexări decente, așa cum era pe timpul Guvernului Greceanîi. La un nivel al inflației de 4%, anual, erau majorate cu 18-20%. Și pensionarii, chiar dacă puțin, deveneau mai asigurați. Statul le oferea ceea ce este obligat să le ofere. Și asta trebuia să continue. Ce au făcut ei? Au devalorizat pensiile și așa mai departe. Cei care au prădat băncile, au prădat fiecare pensionar”, a declarat Vlad Batrîncea.

La rândul său, președintele fracțiunii PSRM în Consiliul municipal Chișinău, Ion Ceban, le-a urat oamenilor în etate sănătate și rezistență.

“Plecăciuni vouă. Eu cred că, în anul viitor, noi toți, pur și simplu, suntem obligați să învingem, pentru că mai departe nu se pate și noi vom învinge. Noi facem totul pentru asta. vă mulțumim mult pentru totul. Vă felicităm și să vă fie sănătoși oamenii apropiați, dragi, copiii, nepoții, strănepoții, toți care v sunt dragi”, le-a urat Ion Ceban.

Pensionarii și veteranii spun că astfel de gesturi de atenție și de grijă față de generația lor sunt extrem de importante.

Organizația de veterani ”Echitate” are 21.000 de membri.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).