Marcați
10 oameni au rămas fără adăpost
Trei familii, inclusiv cu copii, au rămas fără adăpost, în urma unui incendiu care s-a produs aseară în Capitală. În doar câteva minute, flăcările s-au extins cu repeziciune şi au cuprins acoperişul casei din zona Poșta Veche. Două echipaje ale pompierilor au luptat cu flăcările aproape o oră și jumătate. Din fericire, locatarii au fost evacuați la timp și nu au fost înregistrate victime.

Incendiul s-a produs pe strada Ceucari. Focul a distrus o treime din acoperișul casei, construită acum 60 de ani. Oamenii rămași în plină iarnă fără adăpost au înnoptat la vecini. Tragedia acestor trei familii l-a sensibilizat pe președintele țării.

”Nu putem rămîne indiferenți față de necazul acestor familii, care s-au pomenit fără adăpost în preajma sărbătorilor de iarnă. Împreună cu Fundația primei doamne ”Din suflet”, vom acorda sprijinul necesar, în vederea asigurării acestora cu spațiu locativ temporar, precum și vom identifica surse pentru efectuarea lucrărilor de reparație a casei”, a menționat șeful statului, într-o postare pe facebook.

Pompierii urmează să stăbilească ce a provocat incendiul.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).