Marcați
Târg de Crăciun în Găgăuzia
În Găgăuzia a fost dat startul sărbătorilor de iarnă. Cu sprijinul Fundației de binefacere ”Din suflet” a primei doamne a țării, în cele două municipii din regiune au fost organizate două târguri de Crăciun și ample programe distractive pentru copii. Festivitățile au fost deschise de președintele țării, Igor Dodon. Peste 3.000 de copii au primit din partea șefului statului cadouri și dulciuri.

La târgurile de Crăciun de la Comrat și Ceadîr-Lunga, organizatorii au creat o adevărată atmosferă de poveste. Copiii sunt felicitați de Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, iar adulții au posibilitatea să cumpere suvenire de revelion, confecționate de meșteri populari. Startul sărbătorilor a fost dat de președintele Igor Dodon și bașcanul Irina Vlah.

„Stimați părinți și dragi copii. Pe parcursul acestui an, noi ne-am întâlnit, deseori, cu voi aici. Dar eu nu am putut să închei anul și să nu vin să vă felicit cu ocazia sărbătorilor. Apropo, anul acesta, eu și soția mea, din partea Fundației ”Din suflet”, le-am oferit toate cele necesare elevilor care au mers în clasa întâia. Așa că am decis ca, la sfârșitul anului, să organizez, neapărat, încă o sărbătoare pentru copii și părinți. Am venit azi aici, ca să le înmânăm cadouri copiilor și să le organizăm un concert. Vreau să vă felicit pe toți cu ocazia sărbătorilor. Vă urez sănătate familiilor și copiilor noștri”, a declarat Igor Dodon.

“Astăzi, împreună cu noi este președintele țării noastre, Igor Dodon, care a organizat această festivitate frumoasă pentru voi. Vă urez tuturor pace, bunătate și prosperitate. Vreau ca toți să învățați bine, iar în noul an să aveți multe cadouri scumpe și bune”, a adăugat Irina Vlah.

Aproape 3.000 de copii din sudul țării, care au participat la deschiderea târgurilor de Crăciun de la Comrat și Ceadîr-Lunga, au primit cadouri din partea Fundației de binefacere ”Din suflet”. Gestul familiei prezidențiale a fost apreciat atât de cei mici, cât și de părinți.

Târgurile de Crăciun de la Comrat și Ceadîr-Lunga au continuat cu programe artistice și concerte susținute de interpreți din regiune și celebra trupă moldovenească Sunstroke project.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).