Marcați
Dodon l-a felicitat pe Macron
Președintele țării, Igor Dodon, l-a felicitat astăzi pe omologul său francez, Emmanuel Macron, cu ocazia împlinirii a 41 de ani. În nume său și al întregului popor, șeful statului i-a adresat liderului de la Paris urări de bine și sănătate.

Președintele și-a exprimat satisfacția față de caracterul ascendent al relaţiilor tradiţionale de prietenie între Moldova şi Franța, bazate pe valori şi idealuri comune. De asemenea, Igor Dodon a reconfirmat importanța pe care o acordă Moldova aprofundării parteneriatului moldo-francez, inclusiv consolidării păcii şi securităţii regionale în Europa de Est. Emmanuel Macron s-a născut în data de 21 decembrie 1977, în orașul Amiens din Franța. Din anul 2006 până în 2009 a făcut parte din Partidul Socialist, iar din 2014 până în 2016 a fost ministru al Economiei al Franței. În anul 2017, a câștigat, din al doilea tur, alegerile prezidențiale.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).