Marcați
Naționala Moldovei va întâlni campioana mondială
Selecționata de fotbal a Moldovei va juca în premieră cu Franța. "Tricolorii" vor întâlni dubla campioană mondială în grupa H a preliminariilor Campionatului European din 2020, transmite IPN.

Elevii lui Alexandru Spiridon vor întâlni pentru prima oară și reprezentativa Islandei, cea care a remizat cu Argentina la Mondialul din Rusia. Naționala Turciei este o altă adversară a "tricolorilor" în grupa H. Alexandru Spiridon se va duela cu fostul său principal de la Șahtior și Zenit, Mircea Lucescu, actualul antrenor al naționalei Turciei. Moldova a jucat de opt ori cu Turcia, pierzând de 6 ori și remizând de două ori.

Din grupa noastră mai fac parte Albania și Andorra. Preliminariile Campionatului European din 2020 vor începe în luna martie a anului viitor și se vor încheia în noiembrie. „Este o grupă foarte interesantă. Sper ca în fiecare meci să jucăm la maximum”, a declarat selecționerul Moldovei, Alexandru Spiridon.

La turneul final se vor califica primele două clasate din fiecare grupă și 4 echipe din Liga Națiunilor.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).