Marcați
Igor Dodon a avut o întrevedere cu Dmitri Rogozin
Președintele Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, a avut o întrevedere de lucru cu Dmitrii Rogozin, șef al Agenției Federale Spațiale „Roscosmos”, ex-copreședinte al Comisiei interguvernamentale moldo-ruse și fost reprezentant special al Președintelui Rusiei pentru reglementarea diferendului transnistrean. În prezent, Dmitri Rogozin conduce o corporație de stat, la întreprinderile căreia activează peste 215 mii de persoane.

Dmitrii Rogozin a prezentat ultimele tehnologii științifice în domeniul studierii atmosferei, schimbărilor climatice și stării solului.

”Menționez că ședința precedentă a Comisiei Interguvernamentale Moldo-Ruse a avut loc acum doi ani, la 29 noiembrie 2016, la Moscova, anume sub conducerea dlui Rogozin. După aceasta, pe parcursul a doi ani, ședințele nu s-au mai organizat din cauza lipsei de dialog dintre guvernele Republicii Moldova și Federației Ruse”, a menționat Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).