Marcați
Igor Dodon se va întîlni cu diaspora din FR
La sfârșitul lunii noiembrie, Președintele RM, Igor Dodon va avea două întîlniri cu concetățenii noștri care locuiesc și muncesc în Federația Rusă.

În cadrul acestora, va fi prezentat un raport privind situația politică și economică din țara noastră, totodată, vor fi trecute în revistă realizările obținute pe parcursul mandatului de președinte, dar și succesele înregistrate în domeniul relațiilor bilaterale dintre Rusia și Moldova. De asemenea, vor fi discutate posibilitățile de extindere a legăturilor moldo-ruse de cooperare.

Ambele evenimente vor începe la ora 15.30. Prima întrunire se va desfășura pe 24 noiembrie la Moscova, în sala de concerte a hotelului „Cosmos” (Bulevardul Mira 150, stația de metrou VDNH), iar a doua – pe 25 noiembrie la Sankt-Petersburg, în incinta la Casei de Cultură și Tehnică (bulevardul Stachek 72, stația de metrou Kirovskii Zavod).


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).