Marcați
Vlad Batrîncea: Moldova are nevoie de un singur partid la guvernare, altfel dispare
Republica Moldova nu mai are nevoie de coaliții de guvernare pentru că acest lucru va duce la dispariția statului. Este nevoie ca la cârma statului să vină un singur partid care să-și asume responsabilități și să răspundă în fața cetățenilor pentru acțiunile sale. Declarația a fost făcută de deputatul socialist Vlad Batrîncea, secretar executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

Deputatul spune că socialiștii sunt cei mai pregătiți pentru campania electorală, aceasta pentru că PSRM nu a făcut pauză în activitatea sa.

„Noi suntem pregătiți și mâine să ieșim în alegeri”, spune parlamentarul. Vlad Batrîncea spune că PSRM a identificat deja câte un potențial candidat în fiecare circumscripție.

Parlamentarul spune că în cadrul mitingurilor care au fost organizate de socialiști în întreaga țară s-a ajuns la concluzia că 24 februarie este ultima șansă de a schimba ceva în țară.

„Noi am ajuns la concluzia cu colegii noștri, cu susținătorii că este ultima luptă și noi suntem foarte bine determinați pentru a o câștiga”, a notat Vlad Batrîncea.

Parlamentarul socialist spune că „după nouă ani de dezmăț” este nevoie de stabilitatea unui singur partid care are viziune, dar va avea și puterea deplină și va fi un partid care să răspundă la întrebările cetățenilor.

„Moldova nu are deja șansă prin diferite coaliții și majorități. Acest lucru pur și simplu va duce la dispariția ca stat a republicii noastre”. a afirmat deputatul.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).