Marcați
Primul lot de autospeciale „KAMAZ”, oferite de Rusia vor ajunge în Moldova
Drept răspuns la solicitarea Preşedintelui Republicii Moldova, Federaţia Rusă a decis să transmită țării noastre primul lot de autospeciale „KAMAZ”.

O dispoziţie în acest sens a fost adoptată şi semnată zilele acestea de către prim-ministrul ţării, Dmitri Medvedev.

Examinarea camioanelor a avut loc în incinta Institutului Central de Cercetări în domeniul autotransportului și al automotoarelor din Moscova.

”Această tehnică este extrem de necesară administrațiilor locale și locuitorilor din mai multe localități din țara noastră, deoarece ea va asigura servicii calitative, care vor îmbunătăți condițiile de viață și vor spori gradul de siguranța ecologică.

Țin să amintesc, că solicitarea de a examina posibilitatea transmiterii cu titlu gratuit, a unui lot de tehnică rusească pentru necesitățile unor localități din țara noastră am adresat-o Președintelui Federației Ruse, domnului Vladimir PUTIN, în cadrul întrevederii de lucru din iulie curent, la Moscova.

Astfel, înțelegerile convenite cu conducerea Federației Ruse continuă să fie implementate”, a scris Igor Dodon pe contul său de facebook.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).