Marcați
Incident ŞOCANT în China: Cel puţin 14 copii au fost atacaţi cu un cuţit la o grădiniţă
O femeie a atacat cel puţin 14 copii cu un cuţit de bucătărie la o grădiniţă din oraşul Chongqing din centrul Chinei, a anunţat vineri poliţia locală, potrivit CNN.

Poliţia din oraşul Chongqing din districtul Banan a declarat că cei 14 copii au fost tăiaţi în timp ce mergeau înapoi la clasă după exerciţiile de dimineaţă, la ora locală 9.30. Gardienii şi personalul şcolii au reuşit să imobilizeze femeia.

Un număr necunoscut de elevi au fost duşi la spital în urma atacului, potrivit comunicatului poliţiei, în timp ce autoarea, o femeie în vârstă de 39 de ani, a fost luată în custodie.

Poliţia a declarat că investigaţiile continuă.

Evenimentul de vineri nu este prima dată când copiii din China au fost răniţi la şcoală de către oamenii cu cuţite. Nouă studenţi au fost ucişi la o şcoală din provincia Shaanxi în aprilie.

În 2017, 11 elevi au fost răniţi după ce un bărbat a urcat pe peretele unei grădiniţe cu un cuţit şi a început să-i atace.

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).