Marcați
Sprijin pentru Nana Tehouffa
Șeful statului a avut astăzi o întrevedere cu cetățeanul Camerunului Nana Tehouffa Vidal Josep. Acesta și-a pierdut copilul de patru ani și soția în urma exploziei din sectorul Rîșcani al Capitalei. Camerunezul i-a comunicat lui Igor Dodon că, are doar permis de ședere provizorie în țara noastră, încât se teme că nu va avea acces la mormintele soției și copilului.

Președintele țării a considerat nedrept și inuman ca omul care și-a pierdut familie în urma tragicului accident să nu dispună de posibilitatea de a vizita mormintele persoanelor dragi și de a-și continua viața în țara în care a trăit în ultimii șapte ani. De aceea, a dat asigurări îi va acorda camerunezului tot sprijinul, pentru a-i acorda cetățenia țării noastre în termene cît mai restrînse. Anterior, Fundația de binefacere ”Din Suflet” i-a oferit lui Nana Tehouffa Vidal Josep tor sprijinul pentru serviciile de înmormântare a soției și copilului.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).