Marcați
Socialiștii propun un adaos de 20% la salariile pentru cadrele didactice
Fracțiunea PSRM în Consiliul Municipal Chișinău a elaborat un proiect de decizie, prin care propune majorarea sau adaos la salariu pentru cadrele didactice din mun. Chișinău.

În cadrul unei conferințe de presă, șeful fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, a declarat că s-au făcut deja calculele necesare.

„Fracțiunea a elaborat un proiect de decizie și propune adaos la salariu pentru cadrele didactice din învățământ preșcolar, primar și secundar, cu 20% la salariul tarifar. Astfel, propunem ca, acest lucru să fie implementat de l octombrie 2018, pentru 6620 de cadre din instituțiile de învățământ primar și secundar din mun. Chișinău, inclusiv 893 cadre din suburbii. Totodată, și pentru 2975 de cadre din instituțiile preșcolare din municipiu. Ar fi fost necesar ca o astfel de propunere să fie de la nivel central, Guvern sau Parlament, dar, dat fiind faptul că există aceste surse la nivel de municipiu, cer suportul colegilor”, a declarat Ion Ceban. .
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).