Marcați
O nouă propunere de compensații lansată de PSRM
Fracțiunea PSRM în CMC propune acordarea unor compensații lunare de 40 la sută din factura locatarilor blocurilor care nu sunt conectate la rețeaua de gaze. Inițiativa a fost prezentată astăzi de către președintele fracțiunii socialiștilor, Ion Ceban. El a precizat că urmează să prezinte documentul forului local, spre aprobare.

Liderul socialiștilor în Consiliul municipal Chișinău propune acordarea compensațiilor pentru locatarii blocurilor care nu sunt conectate la rețeaua de gaze naturale din 1 octombrie. Estimările arată că în Capitală există 112 astfel de imobile.

Ion Ceban a precizat că deputații PSRM pregătesc o inițiativă legislativă similară la nivel național.

CMC a alocat, săptămâna trecută, 23 de milioane de lei pentru procurarea unor locuințe în care vor fi cazați, provizoriu, oamenii care au locuit în apartamentele avariate în urma exploziei de pe bulevardul Moscova. Anterior, Partidul Socialiștilor și-a manifestat solidaritatea cu victimele deflagrației și a colectat ajutoare umanitare. Este vorba de haine, încălțăminte, produse de igienă și alimente.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).