Marcați
Încă un teren de joacă la Ciocana
Un nou teren de joacă a fost inaugurat în Capitală. Acesta se află pe strada Igor Vieru și este al nouălea amenajat în acest an în sectorul Ciocana, în cadrul proiectului inițiat la propunerea consilierilor socialiști. Până la sfârșitul anului, acolo urmează să apară încă aproximativ 20 de astfel de zone.

Noul teren de joacă are câte două tobogane, leagăne și figurine, un balansoar, un carusel și chiar un perete de escaladă. Acesta va fi principalul punct de atracție pentru copiii din aproximativ 10 blocuri, care nu au avut până acum parte de o astfel de atracție.

Terenul de joacă a fost amenajat la solicitarea locatarilor, iar în această curte urmează să apară, în curând, și un teren de fitness, a precizat consilierul PSRM Petru Burduja. ” Sunt în derulare proiectele la inițiativa Partidului Socialiștilor în consiliul municipal ce ține de amenajarea terenurilor de joacă, amenajarea terenurilor de fitness și amenajarea ogrăzilor”, a mai precizat Burduja.

De la începutul acestui an, în ogrăzile blocurilor din Capitală au fost amenajate 42 de terenuri de joacă, iar până la sfârșitul anului urmează a fi inaugurate încă 125.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).